Kuzuluk İlkokulu
Kuzuluk M. Akyazı Caddesi No193 Akyazı/SAKARYA

VİZYON

Kuzuluk İlkokulu olarak; Gelişime açık, paylaşımcı, düşünceye değer veren, güler yüzlü eğitim kadrosuyla, Öğrencilerimizi, Milli, ahlaki, tarihi ve kültürel değerleri sahiplenmiş, sosyal becerileri gelişmiş, kendini ifade edebilen, doğruyu yanlıştan ayıran, bencil olmayan ve bir beceri geliştirmiş umut dolu çocuklar olarak geleceğe hazırlayacağız.

MİSYON

İmrenilen bir ortamda, etik değerleri benimsemiş, hobi sahibi, mutlu çocuklar yetiştirmek.

BAŞARILAR

2015 Bebestad 2006 ve 2007 lilerde İlçe 2. liği---Resim Yarışması İlçe 1.-2.-3. lüğü..----Değerler eğitimi Hikaye yazma yarışması İl birinciliği.."Neyi Meşhur Biliyorum Ülkemi Seviyorum" yarışması İlçe 4.lüğü

Kalorifer- Doğal Gaz

İlçe merkezine 7 Km, il merkezine 30 Km ´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mahallenin sanayi ve turizm potansiyeli yüksek sayılabilecek bir seviyededir. Bu yüzden sürekli göç almaktadır. Tarım ve hayvancılık ta mahalle halkının geçim kaynakları arasındadır.